İzleyiciler

16 Mayıs 2015 Cumartesi

Dermadolin - o bir parabensiz ve hipoallerjenik dünya

Son zamanlar Dermadolin ürünlerinin nasıl desem, medhini, övgüsünü o kadar duyuyordum ki, etrafımda. Sonra internette araştırmaya başladım. Sanal alemde de her kes medh ediyordu firmanın ürünlerini. Özellikle, ürünlerin tümünde paraben içermeyen koruyucuların kullanılması ve ayrıca hepsinin hipoallerjenik olması daha çok dikkatimi çekiyordu.
Bana göre en iyi özelliklerinden biri de Dermadolin ürünlerinde derinin doğal yapısında bulunan nemlendiricilerin olmasıydı.

Ürünleri deneme kararı alarak firmayla iletişime geçtim. Bu gün bana gönderdikleri paket elime ulaştı. Deneme ürünleri konusunda baya bir cömert davranmışlardı söylemeden geçemeyeceğim.

Ben bir firmanın ürünüyle ilgilenirsem, alma konusuna geçmeden önce firmanın tarihine bakarım. Ne zaman faaliyyete başlamış, nerde yaranmış diye. Benim için ürünün içeriği kadar bu bilgiler de çok önem taşır.
Dermadolin ürünleri "İyi üretim yeri" "Good Manufactoring Practices" GMP sertfikasının sahibi olan fabrikaları tarafından üretilmektedir.
İlk kez 1982 senesinde Kadolin kepeğe karşı saç bakım şampuanı ile yola çıkmışlar.
2006 yılından itibaren de saç kepeği konusunun yanı sıra AB deki gelişimlere paralel olarak saç ve vücut nemlendiricileri konusunda da başarılı adımlarla ilerilemişler.
Firmanın Ceradolin markası adı altında yüz, vücut, boyun bölgesi ve el nemlendiricisi olan krem ve losyonları içerikleri itibari ile derinin kayb ettiği nemi gerçekten geri vere bilen ürünler olduğu sözünü vermiş bulunuyor firma ürünlerini kullananlara.
Aynı zamanda firma Seranem markası adı altında nemlendirici saç bakım ürünleri, el bakım ürünleri ve kremleri üretmeye başlamıştır.
Firmanın çok güzel bir sloganı var aynı zamanda: "Yerli malı yurdun malı"
Şimdi bana gönderdikleri ürünleri sizlere göstereceğim ve aynı zamanda da her birinin hakkında yazacağım. Kendi görüşlerimse tabi ki, kullandıkdan sonra her bir ürünü bir post halinde yazılacaktır.

"Ceradolin" -Nemlendirici losyon lipo yağ bazlı
Glikosil seramidler, Bitkisel Hiyaluronik Asit, Argan yaği, Pasiflora yağı, Kanola yağı, Gliserin
Derinin hiç bir sorunu olmasa bile, var olan dengesini korumak ve dış etkilerin neden olacağı hasarı önlemek için Ceradolinler kullanılmalıdır.


"Ceradolin"-Nemlendirici losyon hidro su bazlı
Glikosil seramidler, Bitkisel Hiyaluronik Asit, Skualan, Doğal Shea yağı, E vitamini, Dimetikon, Gliserin
Ceradolin losyonlarının ortak endikasyonları: Kuru ciltli çocuk ve yetişkinlerde, el, yüz, vücudun nemlendirilerek, onarılmasında ve korunmasında
Ekzema ve sedef hastalıklarında yardımcı kozmetik ürün
Lazer ve kimyasal soyucu tedaviler sonrasında
Akne tedavisiyle birlikte
Deriyi çevresel etkenlere (soğuk, güneş, rüzgar, kuru iklim şartları, deterjan kullanımı) karşı onarmak ve korumak
El-ayak kremi olarak
Güneşin zararlı etkilerine karşı onarma
Bebek ve çocuklarda bez bölgesine

"Ceradolin" nemlendirici parfümlü krem
İçeriği ve  endikasyonları aynı losyonlardaki gibi.


"Seranem" - Nemlendirici  el bakım kremi
Kuru ve çatlamış  eller için anında rahatlama
Glikosil Seramidler, Argan yağı, Doğal Shea yağı, Zeytin yağı, Kayısı Çekirdeği yağı, Provitamin B5, Gliserin
Günlük kullanıma uygundur. Yoğun nemlendirir, onarır ve besler. Ciltteki doğal yağ dengesini geri kazandırır.

"Seranem" - Vücut Bakım Şampuanı
Glikosil Seramidler, Argan Yağı, Cildin doğal lipid dengesini koruyan mikroemülsiyon Alkil glukosit, Cildi koruyan ve yumuşatan  Biolipid türevi

Günlük kullanıma uygundur. Yoğun nemlendirir, onarır ve besler. Ciltteki doğal yağ dengesini geri kazandırır. Nemlendirici bileşenler içerir.

"Seranem" - Saç bakım şampuanı
Glikosil Seramidler, Argan Çekirdeği özü, Bitkisel Polisakkarit, Hidrolize Keratin, Hidrolize bitkisel protein karışımı, UV filtresi, Sodyum PCA-Kolajen Amino asitleri, Alkil Poliglikosit türevi, Polikuaternium-10
Günlük kullanıma uygundur. Anti-aging etki, Yoğun nemlendirir, onarır ve besler. Güneş ışınlarını filtrleyerek, saç tellerini UV-B ve UV-A2 zararlı ışınlardan korur. Kalıcı nemlendirici etkili, biyo destekleyici üründür. Medikal şampuanlarla dönüşümlü kullanılabilir. Boyalı  saçlarda da kullanıma uygundur.

Şimdilik bu kadar. Ürünleri ve içeriklerini merak eden her kes için detaylı şekilde yazdım ki, alma konusunda kararsız kalmasınlar.
Ürünleri elde etmek için Dermadolinin resmi sitesinin iletişim bölümünden yetkililerle irtibata geçe bilirsiniz.
Tüm ürünler için Dermadolin firmasına büyük teşekkürlerimi bildiriyorum.
Ürünler hakkında kendi görüşlerimi ise kullandıktan sonra ayrıca posta halinde yazacağım.

Sevgiler

1 yorum :

Eno dedi ki...

Merhaba bu deneme paketlerini nereden temin edebiliriz küçük poşettekileri ?