İzleyiciler

4 Haziran 2015 Perşembe

"Hc HAİR CARE" - saçlarınız elinize değil, belinize gelsin :)

Bu gün sacbakim.com sitesinden çok güzel bir kargo aldım :)
Kargoda 4 adet ürün vardı: HcHairCare Yağlı saçlar için saç problemlerine karşı bitkisel bakım şampuanı,  HcHairCare Ovex tüm saç tiplerinde kullanıma uygun bitkisel saç bakım kompleksi, HcHairCare Tria sıvılaştırılmış keratin destekli kolay tarama spreyi ve HcHairCare Ovex hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi.

Gelelim firmaya ve ürünlerin vaad ettiklerine:  

Ben resimlerle firma hakkında bilgi vermeyi ( kendi web sitesinden) daha uygun gördüm. Çünkü, yazılar bazen yorucu ola biliyor.
Hc Şampuan: Hc şampuan bitki özleri, shea butter, phyto keratin, biotin, aminoasit, vitamin ve mineraller sayesinde saça zarar vermeden temizlemek ve besleyip güçlendirmek için geliştirilmiş özel bir şampuandır  yazıyor resmi sitesinde.
Sls, SLES, paraben ve formaldehit içermez.
HC şampuan 300 ml-lik ve 750 ml-lik boylarda, normal-kuru, yağlı ve kepekli saçlar için olmak üzere 3 farklı çeşitte sunulmaktadır.

Hc Complex: Hc Complex 6 farklı etkisi ve patentli formülü ile saç sağlığının korunmasına ve saç sorunlarının çözümüne yönelik hazırlanmış bir bakım ürünüdür. Saç için gerekli yağ ve nem dengesini sağlar. Saçları besleyerek güçlendiren aktif bileşenler sayesinde dökülmenin önlenmesine ve saç uzama hızının artmasına yardımçı olur. Kepeğin ve sa derisindeki kaşıntının giderilmesinde etkilidir. Yıpranmış saçları onarır, sağlıklı, canlı ve parlak  bir görünüm kazandırır yazıyor resmi sitesinde.
Hc Complex bir aylık kullanım için 110 ml-lik özel ve sağlıklı cam şişesinde ve daha uzun süreli kullanımlar için avantajlı fiyatıyla 500 ml-lik ekonomik boy olmak üzere iki farklı boyutta sunulmaktadır.


Hc Ovex: her bir saç telini yeniden yapılandırarak en zor saçlarda bile günler süren yumuşaklık, parlaklık ve kolay taranma sağlar. Saçı ağırlaştırmayan formülü vardır. Yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için temel bakım ihtiyaçlarını giderir. Nem kayıplarını engelleyerek saç tellerini çevresel etkenlere karşı korur ve kırılmaları önlemeye yardımcı olur yazıyor resmi sitesinde.
Ürün 200 ml-lik krem kavanoz ambalajında büyük boy ve 2 adet 20 ml-lik tüp içeren ambalajında küçük boy olarak satılmaktadır.

Hc Tria: Sıvı saç kremi, saçın yıpranmış yüzeyindeki çatlakları doldurur ve elektriklenmeyi önleyerek kolay taranmasını sağlar. Saç yapısındaki ile özdeş bileşenleri içeren formülü saçın hasar görmüş kısımlarını onarır ve anında etki ile daha parlak ve sağlıklı bir saç görünümü sağlamaya yardımcı oluyor yazıyor resmi sitesinde.
Ürün 75 ml-lik orjinal ambalajında sunulmaktadır.

Her bir ürünün açıklamasında "yazıyor resmi sitesinde" yazılan kısıma tıklarsanız sitenin o ürün hakkındaki bölümünü ziyaret etmiş olucaksınız ve her bir ürünün kullanım şeklini ve daha da başka detaylarını oradan okuya bilirsiniz.

Ürünlerin size yakın satış noktaları nerede araştırmak için buraya
Ürünler hakkında sizi ilgilendiren soruları sormak ve cevab almak için buraya
Yetkililerle iletişim için buraya tıklayın.

Önemli not: Bu postda ürünler hakkında verilen bilgiler ürünlerin resmi sitesine dayanılarak yazılmıştır. Kendi görüşlerimi ürünleri kullandıktan sonra yazıb post halinde yayınlayacağım. Takipde kalın.


Kocaman sevgiler her kese :)


Hiç yorum yok :