İzleyiciler

30 Haziran 2015 Salı

Saçlarınızı bakımla şekillendirin - DAXMİXUP

Merhabalar :)
Kısa bir aradan sonra tekrardan yeni yazımla size geldim :)
Yurtdışından annem gelince, o bu, gezme-tozma.alış-veriş derken bir baktım blogumu unutmuş duruma gelmişim :)
Neyse saadete gelelim :)
Bu günkü yazımda sizlere bazı bloglarda hakkında okuduğum ve kullananların çoğunun beğendiği "Daxmixup" ürünlerinden bahs edeceğim.
Ürünler AG  kozmetik firması tarafından denenmek için bana gönderilmiştir.
AG firması DAX&MIXUP kozmetik markalarının Türkiye distribütörlüğünü yapmaktadır, ayrıca ARİNDECO markası olarak ta dekoratif ürünler sektöründe hizmet vermektedir.
Firma kozmetik olarak ürünlerde  daima doğallığı ve bitkiselliği ön planda tutup, "Önce Sağlık" ilkesiyle hareket etmektedir.

Yoğun olarak saç ürünlerinin yanı sıra cilt bakım ürünleri de kategorilerinde bulunmaktadır.
Şimdi firmanın bana denemem için gönderdiği ürünlerden bahs etmek isterim. İlk ürün SUPERGRO ileri derecede bakım yağıydı.
Bitkisel ekstratlar acısından zengin içeriği sayesinde saç derisini ve tellerini tedavi ederek saçların sağlıklı ve daha hızlı uzamasını vaad ediyor ürün. Tamamen organik yağlardan oluşmaktadır. Konsantre bir üründür.
İçeriği: Jojoba yağı,Hindistan cevizi yağı, Çay özü,Papatya özü,Badem yağı, Aloe vera, Avokado özü, Susam yağı, Buğday özü, Fıstık yağı, Bitkisel yağlar ve mineraller.
Kullanımı: Yıkama işleminden yarım saat ve ya bir saat öncesinde parmak uclarına az miktarda aldığınız SUPERGROyu saç derisine sürülerek 10 dakika masaj yapılır. Sadece saç derisine friksiyon yapılması yeterli olacağından, saçın bütününe elde arta kalan SUPERGROdan sürülür. Haftada minimum 2 kez yapılması tavsiye edilir. Daha fazla yapmanız artı avantajınız olacaktır.
Saç derisine masaj yaparak yedirdiğiniz supergro bir süre sonra başınızda hafif karıncalanma, hareketlenme hissetmenize neden olabilir. Bu, ürünün işlediğini, kan dolaşımını hızlandırdığını gösterir, bu sayede saç hücreleri canlanır, beslenir ve daha hızlı uzamasını sağlar.
Bundan başka firma bana 4 adet mini tester göndermişti. Onlar hakkında da kısaca bilgi vermek isterim . 
Yukarıdan açık mor renkli "Dax RootsBergamot Butter"- Bergamot özlü günlük saç bakım-şekillendirici krem :DAX ROOTS Bergamot Yağı saçlarınızı nemlendirir  ve tedavi etmenize yardımcı olur. Sağlıklı saç uzamasına yardımcı olduğu gibi, saça,parlaklık vermeye ve kırılmasını azaltmaya yardımcı olmak üzere formülüze edilmiştir. Onun egzotik kokusu saçlarınıza tazelik ve rahatlık verecek. Vitamin ve antioksidan bakımından zengin Shea Butter ve Zeytinyağı, saçlarınızın susuzluğunu  gidermeye ve gelecek hasarı önlemeye yardımcı olur.

"Dax Roots Jojoba Oil"- Jojoba saç bakım yağı : DAX ROOTS Jojoba yağı, vazelinli  aksine, saç içine kolayca nufüz eden, saça  nem ve parlaklık veren, bitkisel yağ ile formülüze edilmiştir. Jojoba yağı, kafa derisi ve saç bakımı için gibi yüzyıllar boyunca kullanılmıştır. Vücudumuzun ürettiği doğal yağa benzer olarak, Jojoba yağı, yağlı bırakmadan parlaklık ve nem katar. Hindistan cevizi yağı, hint yağı ve özel besleyici yağlar gibi diğer doğal maddeler ile aşılanmış olup, DAX ROOTS Jojoba yağı ile daha sağlıklı, parlak saçlar sizi bekliyor olacak.

"Dax Roots Hair Mayonnaise" - Saç mayonezi haftalık yoğun bakım kremi: DAX ROOTS Saç Mayonezi, saçları güçlendirir ve kırılmaları azaltmaya yardımcı olmak için besin maddelerince zengin, canlandırıcı yoğun bakım kremidir. Doğal yağlar ve yumuşatıcılar, saçta parlaklığı arttırır, kuru kafa derisi tedavi etmeye ve saçı dış etkenlere karşı korunmaya yardımcı olur.


"Dax Roots Olive cream" - Zeytın özlü günlük saç bakım kremi: DAX ROOTS Zeytin özlü Krem günlük bakım kremi ve şekillendirici krem olarak kullanılır. Doğal nem dengesini sağlar, saça kuvvet ve parlaklık kazandırır. Zeytin Krem saç yumuşaklığını artırır ve kırılmaları azaltır; saç uzunluğu en üst düzeye çıkarır. Zeytin Yağı, Tatlı Badem yağlar ve Mango yağı ile aşılanmıştır, saç, yeniden gençleşmiş ve doğal güzel görünür.

Firmanın diğer ürünlerini incelemek için www.daxmixup.com ve www.dax.com.tr adreslerinden ürün detaylarını inceleye bilirsiniz.


Ürünleri satın almanıza gelince, bula bileceğiniz adresler : Tekin Acar Cosmetics, Watsons, Kipa hipermarketleri, Douclas cosmetics, Metro gross marketler.

Önemli not : Ürünler hakkında kendi görüşlerimi ürünleri kullandıktan sonra ayrıca bir post halinde yazıb yayınlayacağım.

Ürünlerin bana ulaşmasında gösterdikleri destek için  A&G kozmetik ekibine sonsuz teşekkürler ve sevgiler :)



Hiç yorum yok :