İzleyiciler

26 Ekim 2015 Pazartesi

SORTİ KİMYA - YANINIZDAKİ GÜVEN !

Merhabalar :) Hep kozmetik, hep bakım malzemeleri, hep kitap tanıtımları derken, düşündüm ki, bu günlük bakım, kozmetik, kitap tanıtımlarını, yorumlarımı bir kenara bırakayım. Eninde-sonunda hepimizin bir evi var. O evde yaşamak için hiyjen çok önemli. Hiyjeni sağlamak içinse temizlik malzemelerine mutlaka ama mutlaka ihtiyacımız vardır. Temizlik malzemeleri kullanmakla aynı zamanda zamanımızdan bile tasarruf etmiş oluyoruz. Mesela, parkelerimiz daha geç leke alıyor, dolaplarımız daha geç toz alıyor ve s. ve s. Ve de normal bir örnek verecek olursam yağlı bir tencereyi sadece suyla yıkamak çok zor, onunla hatta 1 saate kadar belki uğraşmak gerekir.Aynı zamanda su tüketiyoruz.  Ama elimizde bulaşık deterjanı varsa en fazla 2 dakikada o tencere yıkanıyor.  İşte temizlik malzemelerinin önemi de burda daha çok belli oluyor.
Bu gün kadınlarımızın çoğu temiz, kaliteli malzeme arayışında. Bu araştırmacılara ben de dahilim. Ve sizi bu gün arayıb, bulduğum çok güzel ve de çok kaliteli temizlik ürünleriyle tanıştıracağım.

Öncelikle, firma hakkında bir az açıklama vermek istiyorum. Kendi resmi sitelerinden alıntı olarak yazacağım : "Sorti Kimya, 1989 yılında Yusuf Sönmez tarafından kuruldu. Üretilen ilk ürün, Sorti Sıvı Bulaşık Deterjanı idi. Bugün, Sorti Kimya tam 80 çeşit temizlik ve hijyen ürünü üretiyor. Sorti Kimya, 2008 yılından beri, Manavgat Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 2.000m2 ’lik modern tesislerinde faaliyetlerine devam ediyor. AR-GE çalışmalarına büyük ağırlık veren ve aralıksız olarak sürdüren Sorti Kimya, merkez ofisi ile ev dışı tüketime, Manavgat’taki 3 satış ofisi ile ev kullanımına yönelik ürünlerini müşterilerine ulaştırıyor. İzmir, Isparta, Konya, Çorum, Kayseri ve Silifke’de bulunan bayileri aracılığıyla da Anadolu’nun büyük bir kısmına ulaşıyor."
Sitenin aynı zamanda çok güzel bir sloganı var : "Sorti Kimya - Yanınızdaki güven!"
Bu günümü firmanın bana gönderilen kolisini incelemekle yaşadım desem inanın yalan olmaz. Şimdi bana gönderilen ürünlerin her biri hakkında görsel ve bilgi yayınlayacağım. Eğer siz de kaliteli bir ürün arayışındaysanız yazımı dikkatle okumanızı rica ederim. Ayrıca firmanın kendi resmi sitesini inceleye de bilirsiniz. Bunun için sadece BURAYA TIKLAMANIZ YETERLİDİR :)
İlk ürün "Sorti Konsantre sıvı bulaşık makinesi deterjanı"dır. Bulaşık makinesinde mutfak gereçlerinin yağ ve kir temizliğinde kullanılır. Ürünün içerisinde tuz bulunmaktadır. Bundan dolayı, bulaşık makinesine ayrıca tuz koymanıza hiç gerek yoktur. İyi bir yıkama sonucu elde etmek için bulaşık deterjanının yanı sıra Sorti Konsantre Bulaşık makinesi parlatıcısı kullanmanız da tavsiye edilir. 
İkinci ürün "Sorti Konsantre çamaşır yumuşatıcısı"dır. Tekstil ürünlerinin yumuşatılması amacıyla kullanılır.Kullanım miktarı:
• 5 – 6 kg makinelerde 40 mL
• 7 kg makinelerde 50 mL
• 8 – 9 kg makinelerde 60 mL
• Elde Yıkamada: Çamaşırlarınızı son kez durularken yıkama suyuna ekleyin, sıkın ve kurutun.
Üçüncü ürün "Sorti Konsantre sıvı bulaşık deterjanı"dır. Elde yıkama için kullanılan sıvı bulaşık deterjanıdır. 1 lt ılık suya 3 damla döküp köpürtün ve bulaşıklarınızı yıkayın. Arzu ederseniz, ürünü 5 kat sulandırarak da kullanabilirsiniz.
Dördüncü ürün "Sorti Konsantre genel temizlik maddesi"dir. Cam, kapı, pencere, ahşap, fayans, mermer, laminant parke, granit dahil bütün yüzeylerde 5 lt suya 20 mL dökülür ve yüzeyler silinir. Durulamaya gerek yoktur.  Ürün tüm yüzeyler ile uyumludur.Mutfak dolapları gibi hassas yüzeylerde oluşan ağır yağ, kir ve lekelerin üzerine sulandırmadan doğrudan dökün, ürünü kirin üzerine yayın ve 3-5 dakika bekleyin. Ardından temiz bir bez ile ovalayın ve su ile durulayın.
Beşinci ürün"Sorti konsantre asidik banyo ve tuvalet temizleyicisi"dir. Bu ürünün yanında aşağıdaki görselde gördüğünüz beyaz, boş ambalaj da gönderilmişti ki, bu çok hoşuma gitti. Ürünü şu ambalaja dökerek daha rahat kullana bileceğime çok sevindim :) Ve de diğer şeffaf kutu  da vardı yanında, sanırım o da sıvı bulaşık deterjanını kullanmam için gönderilmişti.
Ürüne gelecek olursak resmi sitesinin sırf bu ürüne ait olan bölümünde böyle yazıyor : "Ürün ile beraber gelen sprey şişeye 100 mL Sorti Konsantre Asidik Banyo ve Tuvalet Temizleyici dökün. Sprey şişenin geri kalan kısmını su ile yavaş bir şekilde doldurun. Seyrelttiğiniz ürünü ise şu şekilde kullanabilirsiniz:
• Banyo ve Tuvaletlerde Kullanım: Seramik, fayans, küvet, lavabo, musluk, derz, klozet, duşakabin vb. yüzeylere püskürtün, 3-5 dakika bekleyin ve su ile durulayın. Aynı şekilde balkonunuzun seramik, porselen, çelik, plastik, cam yüzeylerindeki kir ve kireci temizlemek için de kullanabilirsiniz.
• İnşaat Sonrası Temizlik için Kullanım: Derz kalıntılarını temizlemek için yüzeye püskürtün, 3-5 dakika bekleyin ve su ile durulayın. Ağır kireç kalıntıları için daha fazla bekleyin veya yıkama işlemini tekrar edin."
Altıncı ürün "Sorti konsantre sıvı çamaşır deterjanı" dır. Bu deterjanı hem beyazlarda, hem de renklilerde gönül rahatlığıyla kullana biliriz. Bitkisel yüzey aktif içerir. Çamaşırlarınız üzerinde deterjan kalıntısı kalmaz. Soğuk ve ılık sularda etkilidir. Ağartıcı içermez. Kireç oranı yüksek sularda etkilidir. Kireç çözücü kullanmanıza gerek yoktur.
 Makinenizi ve çamaşırlarınızı kirece karşı korur. Bu sayede çamaşırlarınızı uzun bir süre ilk hali ile kullanabilirsiniz.
Kullanım miktarı:
 
• 5 – 6 kg makinelerde 40 mL
 
• 7 kg makinelerde 50 mL
 
• 8 – 9 kg makinelerde 60 mL
 AĞIR KİR VE LEKELERDE: Ürünü doğrudan lekenin üzerine dökün, ardından lekeli kumaşı çamaşır makinenizde yıkayın. Yıkamadan sonra çıkmayan lekeler için ürünü lekenin üzerine doğrudan dökün, 5-10 dakika bekleyin, çitileyip durulayın.
Ve nihayet  sonuncu - yedinci ürün "Sorti konsantre leke çıkarıcı"dır.  Ürün renkli veya beyaz her türlü perde, tül perde, pamuklu, keten, yünlü, polyester kumaş ile uyumludur. Çamaşır makinelerinde ön yıkamada, ana yıkamada veya her ikisinde de kullanılabilir.Kullanım miktarı:
 
• 5 – 6 kg makineler için 40 mL
 
• 7 kg makineler için 50 mL
 
• 8 – 9 kg makineler için 60 mL kullanılır.
 
• Her türlü çamaşır deterjanı ve halı şampuanı ile kullanılabildiği gibi, sulandırılarak da kullanılabilir.
 
• Halı ve Koltuk Temizliğinde: 5 lt suya 40 mL dökülür. Arzu edilirse halı şampuanı ilave edildikten sonra yüzeye yayılır, ovulur ve sadece su ile durulanır.
 
• Halı Yıkama Makinelerinde: 40 mL ürün halı şampuanı ile birlikte makineye dökülür ve yıkama işlemi yapılır.
 
• Ürünü kullanmadan önce kumaşın doğrudan görünmeyen bir yerinde test ediniz.
 
• Ürün konsantre olduğu için doğrudan kullanmayınız, mutlaka su ile karıştırınız.
Hediye paketinde aynı zamanda ürünlerle ilgili en detaylı bilgileri içeren katalogda vardı ki, bu ürünler hakkında bilgilenmeme ve sizi bilgilendire bilmeme çok çok yardımcı oldu :)
Ayrıca ürünler hakkında daha geniş bilgi almak isterseniz "Sorti Kimya"nın resmi sitesinin "Ürünlerimiz" bölümünü inceleye bilirsiniz.
Sitede online alış veriş bölümü de vardır. Online alış-veriş yapmak ve fiyatlara baka bilmeniz için market.sorti.com.tr adresiniz ziyaret ede bilirsiniz. :)

Bu kadar.

Sonda ürünler için "Sorti Kimya" nın tüm ekibine içten ve samimi teşekkürlerimi bildiriyorum :)

Önemli not: Ürünler kullanıldıktan sonra birebir hepsi hakkında kendi görüşlerimiz yansıtan, tarafsız yazı yazılacaktır. Bu gün sadece bir ürünü  "Sorti Konsantre genel temizlik maddesi"ni kullandım oda silerken. Ve ilk izlenim olarak gerçekten hoşuma gitti. Arkasından su lekesi ve iz bırakmadan bana tertemiz bir parke verdi ürün :) 


Hiç yorum yok :